torstai 30. maaliskuuta 2017

Toinen viikko Gloucesterissa

29.3.2017

Aamulla heräsimme ja menimme tekemään aamupalaa ja lähdimme kävelemään työpaikalle. Alfons ja Janette menivät yläkertaan ja minä ja Andrei jäimme alakertaan. Meille esiteltiin kuvilla Englantilaisia perinne ruokia kuten lehmän mahalaukku, verivanukasta, haggis, kuorutettuja marspatukoita ja kuorutettuja suklaamunia.

Kuvahaun tulos haulle battered mars bar

Kuvahaun tulos haulle tripe a cow stomach

Yläkertalaiset tarrottivat palohälyttimiä ja putsasivat pyörätuolien istuimia. Alakerrassa on ollut keräilyä ja inventaariota. Töiden jälkeen menimme kaupoille ostoksille ja minä ja Affe teimme riisii ja kanakastiketta. Myöhemmin illalla kävimme vielä lenkillä ja sitten tulimme kämpille ja menimme nukkumaan.

30.3.2017

Aamulla heräsimme, söimme aamupalaa ja lähdimme kävelemään töihin. Tehtiin töissä keräilyä, inventointia, korjattiin palohälyttimä eli laitettiin koodit oikeille paikoille. Tänään annettiin tuliaiset Suomesta työntekijöille. Iltapäivällä kerroimme työntekijöille Suomesta ja saimme myös niiltä kiitos lahjat. Työpäivän jälkeen tulimme pakkaamaan kamat kasaan ja kävimme ulkona syömässä. Huomenna sitten paluu Suomeen! On kyl ollut huikeet kaksiviikkoa niin töissä kuin vapaa-ajallakin, tän reissun tulee kyllä musitaa. :)

T: Heidi

1 kommentti:

  1. Kiva että olette töiden lomassa oppineet myös englantilaisesta ruokakulttuurista! Jakson päätteeksi oikein hyvää ja turvallista kotimatkaa :)

    VastaaPoista