torstai 23. maaliskuuta 2017

Neljäs päivä Unkarissa

Koostevideo


Kuumana päivänä haravointia. Päätettiin ottaa kengät jaloista pois ja oltiin paljain jaloin mikä tuntui mukavalta ja hauskalta. Jalkapohjaan pisteli välillä jotain teräviä piikkimäisiä ruohoja mutta kestettiin kyllä. Todella kuuma päivä oli, joten kasteltiin välillä kesken työn teon jalat kylmään veteen, joka virkeytti  jalkoja ja tuntui mieluisemmalta tehdä töitä 😊.


Lounaaksi oli makaronia, lihaa sekä porkkanaa liemessä. Otettuamme ruokaa meille kerrottiin, että se oli keittoa vaikka olivat erikseen tarjolla. Kaikki ihmettelivät sitä mutta söivät kuitenkin miten halusivat. 
Muuten oli ihan hyvää ruokaa 👍. 

Haravoinnin jälkeen päästiin harjailemaan hevosia ja se oli todella kivaa puuhaa. Kaikki eivät halunneet osallistua mutta saivat toisaalla sitten muuta työtä.  

On ollut ihan kivoja töitä mutta ainoa huono puoli on tuo kuumuus 😔 mutta vaikka kaikki välillä uupuvat kesken työn teon niin jatkamme pienen tauon jälkeen taas, jotta energiaa riittää. 
Tosi kivojakin asioita ollaan päästy näkemään ja kokemaan sekä tutustuttu yhä enemmän ja enemmän erilaisiin paikkoihin sekä kyseltykin kaikenlaista. - Minttu


Tänäänkin oli melko kiireistä. Työn alussa en tiennyt mistä pitää aloittaa niin aloitin mökkien keskeltä haravoimaan. Olin myös keräämässä lehtiä maasta ja tuhonnut omalla jalallani myyrien kaivamat kuopat. Tänään siivottiin mun ja Pertun yhteinen huone kun olin ulkona silloin. Muiden mennessä hevosia harjaamaan, minä lähdin tasoittamaan loput myyrän kuopat. - Jere

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti