maanantai 27. maaliskuuta 2017

Viikonloppukuulumisia Gloucesterista

Lauantaina 25.3. nukuttiin pidempään ja puoliltapäivin lähdimme kävelemään katetraalille. Katetraalissa oli todella paljon nähtävää ja muutenkin paikkana hieno.



Joimme myös kahvit katetraalilla, jonka jälkeen kävimme puutarhassa. Puutarha oli kaunis paikka ja keli oli ihanan lämmin ja aurinkoinen.

Katetraalin jälkeen menimme ostarille. Kaupoissa kiertelyn jälkeen menimme syömään fish and chips, pekoniburgeria, ja ranskalaisia.

Illalla lähdimme vielä pienelle lenkille. Majoituspaikkaan saapuessa katsoimme telkkaria ja mentiin nukkuun. 
Käytiin eilen Sunnuntaina 26.3. Bristollissa, menimme junalla sinne ja sieltä tilattiin taxi rautatieasemalta ja menimme Glifton sillalle

Lähdimme takaisin kaupunkiin päin ja kävimme ostaria katsomassa, ulkoilma on ollut todella lämmin ja aurinkoinen ei tarvinnut palella. Ihmisiä oli todella paljon puistoissa ottamassa aurinkoa ja roskikset olivat todella täynnä ja roskia oli muutenkin vähän joka puolella.






 Ostarin jälkeen kävelimme rautatieasemalle ja menimme odottamaan junaa. Junaan päästyttyä konnari tuli kyselemään lippuja ja sitten hän kertoi että olimme väärässä junassa. Meidän olisi pitänyt jäädä celtenham spa kohdalla pois, mutta jatkoimme junassa istumista Birminghamiin asti, Jouduimme ostamaan uudet liput ja lähdimme takaisin gloucesteriin. Olimme todella nälkäisiä kun pääsimme Gloucesteriin ja siitä lähdimme etsimään ruokapaikkaa. syömisen jälkeen menimme majapaikkaan nukkumaan.

Maanantaina 27.3. aamulla opettaja tuli koputtaa oveen ja käski herätä. Nopeasti syötiin aamupala jonka jälkeen lähdimme kävelemään töihin, Töissä on ollut aivan hiljaista,ollaan kirjoiteltu lakanoihin koodeja ja annettu hihnalta tavaraa ala kertaan. nyt on ruoka  paussi! Ruuan jälkeen on ollut todella hiljaista,ei ole paljoa ollut työtehtäviä,


1 kommentti:

  1. Tosi kivoja kuvia nähtävyyksistä! Hyvä että pääsitte viikonloppuna vähän reissaamaan :)

    VastaaPoista