Aamulla pilkoin pyttipannuun aineksii ja iltapäivällä oli siivousta eli pestiin lattiat, lattiakaivot ja siivottiin muutenkin paikkoi. -Elina-
Pilkoin lihaa, tiskasin ja siivosin. Opin, että miten laitetaan automaattiuuniin pesu ohjelma päälle. -Eerika-
Putsasin tänään maustehyllyjä ja järjestin mausteita oikeille paikoilleen.
-Lasse-
Minä tänään pilkoin perunasta vihanesleikkurilla kuutioiksi tulevaan pyttipannuun. Sen jälkeen laitetoin perunata viideksi minuutiksi uuniin,sen jälkeen huhtasin ne kylmään veden alla. Tämä takaa rapean pinnan paistaessa. Paistoin lisäksi sipulin, makaran, lihan. Aineet laitettiin uunivuokaan kerroksittain.pääle paistoin häränsilmät. Lounaan jälkeen pestiin lattia ja kaivot. perjantain tapaan. Ruoka meni parempiin suihin. -Max-
Perjantaisista lounaista: täällä ne ovat brunsseja klo 9 - 11.30 välillä. Ruokailussa hyödynnetään kaikenlainen tarjottava niin suolanen kuin makea. Jälkkäri maistui monelle heti klo 9 jälkeen ( jäädykkeitä, vanukkaita, jäätelöä ym). Brunssille meni Maxsinkin pyttipannu.Kunkin ruokalajin loputtua tarjolle tuotiin seuraava. Asiakkaat eivät ihmetelleet ruokalajien vaihtumista.Hyvä tapa hyödyntää kalliit raaka-aineet, eikä mitään mennyt biojätteeseen.
Täällä ei suoriteta hygieniapassia kuin Suomessa. - Eija -
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti